امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
۵ غذای فرانسوی درگردشگری فرانسه – به همراه دستورالعمل
#1
لذت خوردن و چشیدن غذاهای فرانسوی
غذاهای فرانسوی به دلیل ظرافت و لذیذ بودن در دنیا معروف هستند. در منوی خود حتماجایی برای این ده غذای فرانسوی باز کنید. و از روی طرز تهیه آن آشپزی فرانسوی را انجام دهید.
سوپ à l’oignon
این یک سوپ سنتی فرانسوی است که از پیاز و بیف استیک آن را تهیه می کنند و معمولا با کروتن (تکه های ریز نان ) و پنیر آب شده سرو می شود. منشا این سوپ به زمان رومی ها برمی گردد-مرسوم به غذای فقرا- البته سوپ امروزی ، نوع به روز رسانی شده آن از قرن ۱۸ می باشد.مزه جالب در سوپ پیاز فرانسوی مربوط به کاراملی کردن پیازها است که بعضی مواقع به آن براندی یا شری(نوعی شراب قوی) در پایان روند پخت آن، به آن اضافه می شود.
Coq au vin
یک غذای فرانسوی اصلی که جولیا چایلد از طریق نمایش تلویزیونی آن را عمومی کرد و در کتاب آشپزی نوشته شد و یک اثر برای او شد. این غذا به صورت ظرفی از مرغ پخته شده (بوداده شده) با شراب ، قارچ ،گوشت خوک نمکی یا بیکن(گوشت خوک) ، پیاز و در بعضی موارد سیر و کنیاک سرو می شود. اگرچه نام این غذا به ” خروس و یا خروس در شراب ” ترجمه شده است – که برای سرو می توان از پرندگان نیز استفاده کرد- ولی در دستورالعمل آن می توان از جوجه یا اخته نیز استفاده کرد. این مطلب برگرفته از سایت تور بالی تابستان96 است .
Bourgogne
بیف بورگونین غذای گوشتی سنتی فرانسه است که معروف است و از مکانی به نام coq au vinیا بورگاندی (یا به زبان فرانسوی Bourgogne) آمده است که در شرق فرانسه قرار دارد. – بیف بورقانین دارای انواع مشابهی است. در این غذا گوشت گاو پخته شده در شراب قرمز ، براث گوشت گاو و چاشنی آن سیر و پیاز نگینی ، سبزیجات تازه و قارچ است. این دستور پخت مثالی از غذاها است که چطور ظرفهای رعایا با آن پر می شدو حالا به عنوان غذای معمول مردم درآمده است. در این روش بیف را به آرامی در شراب نیم جوش قرار می دهندتا کمی سفت شود مانند برشهایی از گوشت.
Flamiche
فلامیچ به معنی” کیک” در فلاندری است این غذا از شمال فرانسه نزدیک مرزهای بلژیم گرفته شده است . این غذا از پوسته نازک نان شیرینی با پنیر و سبزیجات و کویچ پر شده است . در فرانسه قدیم آن را با تره فرنگی و خامه پر می کردند. نوعی از این غذا شبیه پیتزا وجود دارد که بدون نان روی پای(pie) است. در جنوب فرانسه یک لایه نان ضخیم تر مانند پیتزا است که از ماهی کولی ، پیاز و زیتون پر شده است.
Confit de canard
Confit de canard یک غذابا اردک مزه دار شده فرانسوی است – می توان غاز و خوک به جای آن استفاده کرد- و یکی از بهترین غذاهای فرانسه بشمار می آید.در این غذا، گوشت کنسروشده و پخته شده بکار می رودبطوریکه گوشت اردک را در نمک و سیر و آویشن به مدت ۳۶ ساعت می گذارند و سپس آنرا در دمای پایین با روغن خودش آرام پز می کنند . این غذا با گوجه و سیر روی آن سرو می شود.
پاسخ
roseتشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان