امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع غرفه سازی براساس سازه
#1
انواع غرفه سازی براساس سازه و انتخاب مناسب نوع برتر برای غرفه سازی شما ،مسئله ی حائز اهمیتی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد. در مقاله های پیشین در مورد انواع غرفه سازی با شما صحبت کردیم حال به بررسی انواع غرفه سازی از لحاظ نوع سازه می پردازیم:
به طور کلی انواع غرفه سازی براساس سازه به سه دسته تقسیم بندی می شوند:
۱- غرفه های ساختنی
۲- غرفه های اسپیس فریم
۳- غرفه های مدولار ویژه
• غرفه های ساختنی(Purpose built stands )
در این نوع غرفه سازی از متریال هایی همچون ام دی اف، نئوپان، چوب، شیشه، پروفیل های آهنی، پارکت یا سرامیک در ساختن کف غرفه و یونولیت های مختلف برای ساختن لوگو و یا نام تجاری و سردر غرفه استفاده میشود.
• غرفه های اسپیس فریم Space Frame
سازی به روش اسپیس فریم به دو گروه تقسیم می شوند:
۱- Indoor ( درونی)
۲- Outdoor( بیرونی)
در طراحی و ساخت این نوع غرفه سازی از یک الگوی یکسان و کلی استفاده می شود و سازه به طور منظم در کنار یکدیگر قرار می گیرند.در این نوع غرفه سازی از مصالحی استفاده می شود که دارای فلزاتی با آلیاژهای مختلف است؛ اسپیس فریم هایی که سازه را به وجود می آورند، به وسیله ی بست اسپیس به هم وصل می شوند و غرفه ای زیبا و متناسب را بوجود می آورند. یکی از مهمترین ویژگی این نوع غرفه سازی ،ستون های فلزی و فضایی است که برای قرار گرفتن بنرها و یا قاب های چاپ شده مورد استفاده قرار می گیرد..
• غرفه های مدولار
این نوع غرفه سازی که قبلا در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم عموما به صورت یک شکل و مشابه و با استفاده از قطعات پیش ساخته و استاندارد، طراحی و مونتاژ می شوند. این نوع غرفه ها از نظر سازه ای بسیار منظم و ایستا بوده و با استفاده از پروفیل های آلومینیومی و سازه هایی با همین جنس در ابعاد متفاوتی ساخته می شوند. نوع ساخت غرفه های مدولار به گونه ای است که در آن می توان از انواع پنل های مختلف لایت باکس ،چاپی، پلکسی و … استفاده و غرفه را تزئین کرد..منبع : طراحی داخلی غرفه های نمایشگاهی
انواع غرفه مدولار در نمایشگاه
غرفه سازی مدولار هم دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام دارای کاربرد خاصی هستند: .
غرفه مدولار ویژه:
غرفه سازی مدولار ویژه برای فضاسازی های مختلف و ایجاد المان های نمایشی در غرفه های کوچک نمایشگاهی کاربرد دارند. این نوع غرفه ها غیر همشکل بوده و در نتیجه بسیار متنوع هستند غرفه ها عمدتا ساختاری بزرگ و در این روش غرفه سازی می توان با هزینه ای مناسب و منطقی، بیشتر قسمت های غرفه را مثل ویترین محصولات، میز، بدنه، دیوار نور، اتاق مذاکره، المان های افقی وعمودی و … را اجرا نمود.
غرفه مدولار سالنی:
این نوع غرفه ها به صورت یک شکل برای مستقر شدن شرکت کنندگان و با سفارش برگزار کننده ی نمایشگاه طراحی می شوند. این نوع غرفه ها دارای فضایی مستقل هستند که دارای امکاناتی برای سرویس دهی به مخاطبان و بازدید کنندگان و نیز بهره برداری های مختلف برخوردار می باشند.
پاسخ
roseتشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان