امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داروهای ممنوع در سفرهای خارج کشور
#1
قوانین حمل دارو در کشورهای خارجی
هر کسی ممکن است به دلایل مختلفی همراه خود دارو داشته باشد، شخصی به دلیل بیماری، شخص دیگری برای پیشگیری و جلوگیری ار بیماریهای احتمالی و… شاید ندانید اما همراه داشتن بعضی از داروها در کشورهای دیگر مانند تایلند ممنوع و حتی مجازات سنگینی دارد. فرقی هم ندارد که شما به این داروها نیاز دارید یا نه، در هر صورت موظف هستید که تابع قانون آن کشور باشید. این مطلب برگرفته از سایت هتل ریکسوس پرمیوم آنتالیا است .
شاید تا حالا با خودتان فکر می کرده اید که فقط داروهای قاچاق در کشورهای خارجی ممنوع هستند و داروهای دیگر اشکالی ندارند اما بد نیست بدانید که حتی داروهای خواب آورهم در بعضی ار کشورهای جهان ممنوع هستند و همراه داشتن آنها می تواند برایتان دردسر زیادی بخرد. مثلا درکشورهای مثل ژاپن یا بالی، داروهای کدئین دار حتی قرص های سرماخوردگی و آنفولانزا و مرفین به شدت ممنوع هستند.
مثلا ایرانی های عزیزی که می خواهند در عید نوروز به تایلند سفر کنند باید بدانند هر دارویی که با خود همراه دارند باید مجوز پزشک را داشته باشد و حتی در بعضی از موارد ارائه ندادن مجوز قانونی، باعث شده تا فرد تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد. علاوه بر این قرص های خواب آوری که از خانوداه بنزودیازپین باشند هم در تایلند و هم در بالی ممنوع هستند و گردشگران باید قبل از سفر در این مورد کامل تحقیق کنند. این توصیه ها را توریست های با تجربه ای که بارها و بارها به تایلند و کشورهای دیگر سفر کرده اند می دانند و روی آن خیلی تاکید دارند تا گردشگران دیگر به دردسر نیفتند.
مثلا مدتی قبل یکی از مسافرانی که به تایلند سفر کرده بود گفته بود که وقتی به آنجا رسیده، به دلیل داشتن دارو در چمدان خود، احضار و بازخواست شده و مامورهایی که به او مشکوک شده بودند تمام داروهای او را از چمدانش خارج کرده بودند. این در حالی است که همه ی داروهای داخل چمدان آن فرد مربوط به فشار، دیابت و مصرف شخصی او بوده است. خوشبختانه مامورها در آخر این مسئله را فهمیده اند. اما به هر حال این مسئله ثابت می کند که حمل دارو در کشورهای دیگر تا چه اندازه می تواند دردسر ساز باشد. در خیلی از کشورهای دیگر این مسئله خیلی سختگیرانه تر است و در صورتیکه قبل از آن خوب تحقیق نکرده باشید، می تواند سفرتان را به یک تلخی واقعی تبدیل کند.
راه چاره چیست؟ بهترین کار این است که قبل از سفر، از پزشک معالج خود درخواست کنید تا برای داروهای مربوطه نسخه بنویسد و در آن حتما دوز مصرفی و الزام مصرف این داروها را قید کند. یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که داروها را در جای خودش نگهداری کنید و آن را در ظرف دیگری نگذارید تا باعث شک بیهوده نشود. یکی دیگر از راهکارهای خوب این است که برای اطمینان از حمل قانونی داروها، به سفارت و کنسولگری کشور مورد نظر بروید و از آنها در این مورد سوال کنید.
در آخر اینکه وبسایت بسیار خوبی هم در این زمینه به نام Smarttraveller وجود دارد که می تواند به شما لیست این داروها را بدهد.
پاسخ
roseتشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان