2017/03/12، 01:10 PM
مکان پیشنهادی برای نوشیدن چای هاینان:
Ah Weng Koh Hainan Tea, Jalan Melati, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
12- باک کوت تِه (Bak Kut Teh)
مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ سبزیجات پخته با گوشت خوک می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف سوپ باک کوت تِه:
Mo Sang Kor Bak Kut Teh, 41, Jalan Bangau, Taman Berkeley, Klang, 41150
13- بِنانا لیف (برگ موز)
این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای کوآلالامپور است.
مکان های پیشنهادی برای صرف:
Nagasari Curry House, Jalan Nagasari, Kuala Lumpur, Bukit Bintang, 50200
14- موز سرخ شده Deep Fried Banana (Banana Fritters)
شاید موز سرخ شده کمی تعجب برانگیز باشد، اما حتماٌ آن را امتحان کنید.
مکان پیشنهادی برای صرف موز سرخ شده:
Brickfields Pisang Goreng, Jalan Thambipillay, Brickfields, 50470
15- سِندول (Cendol)
چیز سبزی ، یک نوع پودینگ است که در تهیه آن از شکر مِلاکا و شیر نارگیل استفاده شده است. دسری فوق العاده با طعمی به یاد ماندنی. طعمی برتر از بستنی هاگِن داز.
مکان توصیه شده برای صرف دسر سِندول:
Sulaiman’s Cendol, In front of Restoran M.S.S. Maju, Jalan Pasar Baharu, Off Jalan Pudu, Kuala Lumpur
16- رَملی برگر (Ramly Burger)
این برگر شاید ظاهر خوبی ندارد، اما بسیار خوشمزه است. برگری بی نظیر که در تهیه آن از سس مایونز و گوشت مرغ و بره گریلی استفاده شده و می توان آن را به راحتی در مکان های کنار جاده ای پیدا کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف رَملی برگر:
OM Burger, Lorong Kolam Air Lama 1 Ampang KL (in front of 7-11), Taman Tun Dr Ismail, Segambut, Kuala Lumpur
17- ساتای (Satay)
ساتای یک نوع کباب است که با زغال طبخ شده و هیجان انگیزترین بخش آن قسمت سوخته اش می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف ساتای: پارک دین ساتای (Pak Din Satay)
18- نودل وُنتون (Wonton Noodle)
این غذا بافتی بسیار لطیف دارد که مواد اولیه برای تهیه آن شامل سس سویا، روغن کنجد و گوشت خوک مخلوط شده با رشته های نودل می باشد.
Koon Kee Wantan Mee, No 95, Jalan Hang Lekir, Kuala Lumpur, City Center (Old), 50000
19- گوشت خشک شده (آکا باکوا aka Bakkwa)
می توان از این گوشت های کباب شده با زغال چوب به عنوان یک میان وعده به یاد ماندنی نام برد، غذایی فوق العاده با طعمی بی نظیر که هرگز اشتیاقات غذایی و اشتهایتان را کور نخواهد کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف گوشت خشک شده:
120, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
20- چی چیون فانگ (Chee Chiong Fun)
این غذا در واقع یک رشته برنجی است که اصلی ترین موادی که در تهیه آن به کار رفته شامل سس شیرین قهوه ای و گاهی اوقات ادویه کاری می باشد. شاید این غذا کمی
عجیب غریب به نظر رسد، اما طعمی فوق العاده دارد. این مطلب برگرفته از سایت تور استانبول نوروز 96 است .
21- میوه ها
میوه های متنوع بسیاری مانند میوه ستاره ای (starfruit)، مِگاستین (magosteen)، دو کو (duku)، سیکو (ciku) و رَمبوتان (rambutan) در کوآلالامپور یافت می شوند.
مکان های پیشنهادی برای صرف: خیابان آلور (Jalan Alor)
22- روجاک هندی (Indian Rojak)
این غذای فوق العاده با خمیر سرخ شده، میگو سرخ شده، تخم مرغ پخته، خیار خرد شده و سس بادام زمینی با تیکه های سیب زمینی و لوبیا سرو می شود.
مکان پیشنهادی برای صرف:
Subang SS15 Rojak, Jalan SS15/3B, Subang Jaya, 47500
اگر دوستی دارید که می خواهد به کوآلالامپور سفر کند، این مقاله را با او نیز به اشتراک بگذارید تا انگیزه های سفرش افزایش یابد.
Ah Weng Koh Hainan Tea, Jalan Melati, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
12- باک کوت تِه (Bak Kut Teh)
مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ سبزیجات پخته با گوشت خوک می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف سوپ باک کوت تِه:
Mo Sang Kor Bak Kut Teh, 41, Jalan Bangau, Taman Berkeley, Klang, 41150
13- بِنانا لیف (برگ موز)
این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای کوآلالامپور است.
مکان های پیشنهادی برای صرف:
Nagasari Curry House, Jalan Nagasari, Kuala Lumpur, Bukit Bintang, 50200
14- موز سرخ شده Deep Fried Banana (Banana Fritters)
شاید موز سرخ شده کمی تعجب برانگیز باشد، اما حتماٌ آن را امتحان کنید.
مکان پیشنهادی برای صرف موز سرخ شده:
Brickfields Pisang Goreng, Jalan Thambipillay, Brickfields, 50470
15- سِندول (Cendol)
چیز سبزی ، یک نوع پودینگ است که در تهیه آن از شکر مِلاکا و شیر نارگیل استفاده شده است. دسری فوق العاده با طعمی به یاد ماندنی. طعمی برتر از بستنی هاگِن داز.
مکان توصیه شده برای صرف دسر سِندول:
Sulaiman’s Cendol, In front of Restoran M.S.S. Maju, Jalan Pasar Baharu, Off Jalan Pudu, Kuala Lumpur
16- رَملی برگر (Ramly Burger)
این برگر شاید ظاهر خوبی ندارد، اما بسیار خوشمزه است. برگری بی نظیر که در تهیه آن از سس مایونز و گوشت مرغ و بره گریلی استفاده شده و می توان آن را به راحتی در مکان های کنار جاده ای پیدا کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف رَملی برگر:
OM Burger, Lorong Kolam Air Lama 1 Ampang KL (in front of 7-11), Taman Tun Dr Ismail, Segambut, Kuala Lumpur
17- ساتای (Satay)
ساتای یک نوع کباب است که با زغال طبخ شده و هیجان انگیزترین بخش آن قسمت سوخته اش می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف ساتای: پارک دین ساتای (Pak Din Satay)
18- نودل وُنتون (Wonton Noodle)
این غذا بافتی بسیار لطیف دارد که مواد اولیه برای تهیه آن شامل سس سویا، روغن کنجد و گوشت خوک مخلوط شده با رشته های نودل می باشد.
Koon Kee Wantan Mee, No 95, Jalan Hang Lekir, Kuala Lumpur, City Center (Old), 50000
19- گوشت خشک شده (آکا باکوا aka Bakkwa)
می توان از این گوشت های کباب شده با زغال چوب به عنوان یک میان وعده به یاد ماندنی نام برد، غذایی فوق العاده با طعمی بی نظیر که هرگز اشتیاقات غذایی و اشتهایتان را کور نخواهد کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف گوشت خشک شده:
120, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
20- چی چیون فانگ (Chee Chiong Fun)
این غذا در واقع یک رشته برنجی است که اصلی ترین موادی که در تهیه آن به کار رفته شامل سس شیرین قهوه ای و گاهی اوقات ادویه کاری می باشد. شاید این غذا کمی
عجیب غریب به نظر رسد، اما طعمی فوق العاده دارد. این مطلب برگرفته از سایت تور استانبول نوروز 96 است .
21- میوه ها
میوه های متنوع بسیاری مانند میوه ستاره ای (starfruit)، مِگاستین (magosteen)، دو کو (duku)، سیکو (ciku) و رَمبوتان (rambutan) در کوآلالامپور یافت می شوند.
مکان های پیشنهادی برای صرف: خیابان آلور (Jalan Alor)
22- روجاک هندی (Indian Rojak)
این غذای فوق العاده با خمیر سرخ شده، میگو سرخ شده، تخم مرغ پخته، خیار خرد شده و سس بادام زمینی با تیکه های سیب زمینی و لوبیا سرو می شود.
مکان پیشنهادی برای صرف:
Subang SS15 Rojak, Jalan SS15/3B, Subang Jaya, 47500
اگر دوستی دارید که می خواهد به کوآلالامپور سفر کند، این مقاله را با او نیز به اشتراک بگذارید تا انگیزه های سفرش افزایش یابد.